Έκθεση βραχομορφών και φυσικών θαυμάτων


.

Ikaria 083 - from living in Ikaria in a place that's often covered with snow in the winter; not for too long though...Γεια σας εκεί έξω😋
Τώρα κανονικά θα ‘πρεπε ν’ ανέβαζα Από Ορειβατικό Πεζοπορικό Σύλλογο Ικαρίας χάρτης στο Google maps της διαδρομής: Καραβόσταμο - Αρέθουσα - Δοκίμι - Χρυσόστομο χάρτες μονοπατιών στο μπλογκ, Sudden Vineyard αλλά που καιρός;
Είναι σε εξέλιξη οι αγροτικές εργασίες της  Our old rototiller still tilling in Ikaria άνοιξης και συνάμα γίνονται πολλά πράγματα, καλά, κακά ή αδιάφορα, απορώ που γίνονται τόσα, τέλος πάντων, αυτό το ποστ είναι για να μη λένε οι φίλοι ότι τους ξέχασα και πιάνουν τα τηλέφωνα, καλά είμαι, ρε παιδιά, ορίστε και αυτές οι φανταστικές φωτογραφίες από μια εκδρομή A day at an exhibition, Cape Papas, Ikaria, March 2017 - Slideshow of 29 pictures by angeloska, on Flickr που έγινε πριν δύο εβδομάδες, έτσι για να βλέπετε, να μη λέτε ότι δεν έχουμε κουλτούρα στο νησί, έχουμε και παραέχουμε.
Π.χ. έχουμε γλυπτική της φύσης, ζωγραφική του πελάγου, θεατρικά εμπνευσμένα απ’ το τοπίο κι  Little Sandra running barefooted εξερευνήσεις ερειπίων οικισμών που μοιάζουν σαν προϊστορικοί. Και έχουμε και σπορ, π.χ. ξυπόλητο τρέξιμο παιδιών στα μονοπάτια, κολύμπι σε άγρια νερά, σκαρφάλωμα σε βράχια και πότε-πότε άσκοπες περιπλανήσεις που είναι για μένα οι καλύτερες.
😋
Άντε γεια τώρα, σκάβαμε και μαγειρεύαμε όλη μέρα, ελπίζουμε να βρέξει λίγο αυτές τις μέρες, να ποτιστεί ηArticle in Eleni's 💗 blog: «A Day at an Exhibition» : «Hard hiking, wild swimming and admiring rocks scuptured by nature in Cape Papas, Ikaria». 29 pictures from a wild hiking and swimming adventure in a fascinating coast full of natural wonders under Ikaria's westernmost Cape Papas undertaken by the Mountain Climbing & Hiking Club of Ikaria γη, να ξεκουραστούμε κι εμείς. Αυτά από μένα, πάτε στο μπλογκ της Ελένης να δείτε το ωραίο φωτο-ποστ που λέγεται: «A Day at an Exhibition» που πάει να πει «Μια Μέρα σε μια Έκθεση». Τι έκθεση; Μια έκθεση βραχομορφών και φυσικών θαυμάτων που βλέπει κανείς μόνο με τα πόδια και που αν είναι τολμηρός μπορεί να κάνει και μπάνιο!

Φιλιά💋
Νανά
..
⭐ ⭐ ⭐
Πέμπτη, 30 Μάρτη, 2017
_
⭐ ⭐ ⭐
.
Previous post: «τα ζώα μου»
.
.

12 Σχόλια on “Έκθεση βραχομορφών και φυσικών θαυμάτων”

  1. Ο/Η Θεοδώριχος λέει:
    .
    .
    .
    Φανταστικές φωτογραφίες! Είδα και το πλήρες ποστ στο μπλογκ της Ελένης και σχολίασα εκεί. Εδώ όμως για πες μου, βλέπω τρακτεράκι; Εγκαταλείψαμε την περμακουλτούρα;

    .

    Permaculture principles

    .
    .
    😛

    Αρέσει σε 7 άτομα

  2. Ο/Η elinalafina λέει:
    .
    .
    Καλά τα λες! Κι εγώ πιστεύω πως είμαστε και πολύ κουλτουριάρισες και πολύ αθλητικές. Πολύ σωστή τοποθέτηση!

    .

    Noris Bania Fetos 2

    .
    .
    ^^’

    Αρέσει σε 8 άτομα

  3. Ο/Η angelosk λέει:
    .
    .
    [ο φωτογράφος] Ευχαριστώ! Είναι τιμή δική μου και των παιδιών που συμμετείχαν!
    [ο πεζοπόρος] Πραγματικά μοναδική περιοχή! Μοναδική, παρόλες τις ζημιές που έχει πάθει!
    [ο καλλιεργητής] Κι εμείς σκάβαμε και περιμένουμε βροχές!

    .

    Συντροφικούς χαιρετισμούς κι ευχές για τα καλύτερα!

    .
    🙂

    Αρέσει σε 8 άτομα

  4. Ο/Η girl of the last chance λέει:
    .
    Πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος αν κάθε μέρος είχε παιδιά σαν κι εσάς να κάνουν τη ζωή τους να μοιάζει σαν τέτοιο ωραίο παραμύθι – απλά, άδολα κι ελεύθερα – και να τη μοιράζονται με μας.

    .

    Αρέσει σε 8 άτομα

  5. Ο/Η egotoagrimi λέει:
    .
    .
    .

    Μήπως, αντί γι’ αυτή τη δικτατορία, τη τσάπα και τον
    ποτιστή σχεδόν κάθε μέρα, να εμπιστευτώ το χάος, να
    αφεθώ στις άναρχες δυνάμεις της φύσης, όπως τις λένε;

    .

    Έτσι έγραφα στο «ΑΠΟΛΩΦΑ» πριν δυο χρόνια. Όμως είναι πολύ δύσκολο να κάνω φυσική καλλιέργεια σε τεχνητά πεζούλια. Είναι τεχνικό το ζήτημα και δεν μπορώ να το αναπτύξω εδώ τώρα.

    .

    our Ikarian orchard steps

    .
    .
    😉

    Αρέσει σε 8 άτομα

  6. Γεια σου Νανά
    χαιρόμαστε που σου άρεσαν οι φωτογραφίες και ευχαριστούμε για την αναφορά στο πανέμορφο μπλογκ σου ανάμεσα στα ωραία πράγματα που γράφεις. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι με τους χάρτες γιατί ήδη έχεις βοηθήσει πάρα πολύ. Βλέπε τώρα ένα σχέδιο της διαδρομής EXHIBITION στο Google maps. Κάθε άλλο παρά έτοιμη είναι ακόμα, αλλά τέλος πάντων, είναι μια κατευθυντήρια γραμμή.
    Ευχαριστούμε και πάλι!

    🙂
    .
    .

    Αρέσει σε 8 άτομα

  7. Ο/Η egotoagrimi λέει:
    .
    .
    [δεν είναι καθόλου εύκολο]

    .

    Αρέσει σε 8 άτομα

  8. Ο/Η elinalafina λέει:
    .
    .
    Όπου οι επισκέπτες παίρνουν μέρος στην έκθεση και γίνονται και οι ίδιοι εκθέματα 😉
    Τι παράξενο το φετινό καλοκαίρι…

    .
    🙄

    https://www.instagram.com/p/CFAeiRUBnoC/?taken-by=pamela_mut/

    Αρέσει σε 9 άτομα

  9. Ο/Η Love Ikaria λέει:
    .
    .
    Για να μη λένε ότι τα λέμε μόνο εμείς, ορίστε κάποιος έκανε αυτή τη διαδρομή, την κατέγραψε στο wikiloc και έβαλε και πολύ ωραίες φωτογραφίες στα μέρη που βραχώνεστε, αγκαθώνεστε, χοροπηδάτε και κολυμπάτε.

    .

    Μονοπάτι από τον Φάρο του Κάβο Πάπα στο Καρκινάγρι Ικαρίας

    .

    Μονοπάτι από τον Φάρο του Κάβο Πάπα στο Καρκινάγρι Ικαρίας

    .
    🙄 😉 🙂

    Αρέσει σε 7 άτομα

  10. […] Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου, 2017 _ Next post: Έκθεση βραχομορφών και φυσικών θαυμάτων […]

    Αρέσει σε 2 άτομα


Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.