Τα βίντεο του ΟΠΣ Ικαρίας στο youtube ❤️


.

Nana in Ikaria, October 2010, no more swimming agrimi

.

.
Χειμώνιασε στην Ικαρία και κλεινόμαστε στα βουνά και στις αγροτικές και τις άλλες δουλειές μας και τα βράδια βλέπουμε τα βίντεο στο κανάλι του @opsikarias στο youtube που σε μερικά από αυτά είμαι μέσα κι εγώ. 😉 Δώστε προσοχή στην ωραία μουσική! ❤️
.

Και για όσες και όσους βρέθηκαν τυχαία εδώ, τις/τους χαρίζω τους Καταλανούς Trio Feta που παίζουν ένα μπιτάτο Ικαριώτικο χορό που τον λάτρεψα και τον χόρεψα κι ακόμα τον χορεύω! Μπράβο Trio Feta!

.

.
.
.
Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, 2023
Next post:

Previous post: Το μονοπάτι του Αθέρα και το ζεν 😚

.

.

5 Σχόλια on “Τα βίντεο του ΟΠΣ Ικαρίας στο youtube ❤️”

  1. Ο/Η Angelos λέει:

    Η εισαγωγική φωτό υπέροχη 🙂

    Ακόμα πιο υπέροχοι η φίλοι σου από τη Βαρκελώνη! Με αυτούς να χορεύουμε στα βουνά! 🙂

    Αρέσει σε 7 άτομα

  2. .
    .
    Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!!
    Και στο playlist μας έχει ενδιαφέροντα βίντεο που μερικά είναι και κατατοπιστικά γιατί μιλάνε για συγκεκριμένες πεζοπορίες όπως π.χ. αυτό από μια επική διάσχιση του Αθέρα πριν λίγους μήνες:

    .

    .

    Αρέσει σε 7 άτομα

  3. Ο/Η egotoagrimi λέει:
    .
    .
    Ωωω! Ευχαριστώ! Δεν το είχα δει αυτό το τρομερό βίντεο! Μπράβο στα παιδιά, όμως χωρίς τη δική σας δουλειά στα μονοπάτια αυτή η διάσχιση δεν θα μπορούσε να είχε γίνει σε τόσο λίγο χρόνο!

    .
    ☺️

    Αρέσει σε 8 άτομα

  4. Ο/Η Eleni λέει:
    .
    .
    Ανάμεσα στα εντεκα βιντεο σας δεν θα πω ποιο ειναι το αγαπημενο μου γιατι αυτο ειναι προφανες. Θα σας πω μονο οτι μετρησα το συνολικο μηκος τους (3,35 + 1,40 + 9,25 + 5,03 + 3,05 + 2,51 + 12,10 + 15,03 + 3,34 + 6,28 + 4,02) και βρηκα οτι είναι 65,36 λεπτά, δηλαδη πανω απο μια ωρα! Με τοση διαρκεια και με αυτο το υλικο μπορειτε να κανετε μια πολυ ωραια προβολη για το κοινο!

    .
    ^^’

    Αρέσει σε 8 άτομα

  5. Ο/Η girl of the last chance λέει:

    J’ai adoré la musique dans presque toutes les vidéos!

    Αρέσει σε 8 άτομα


Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.