About Agrimi


.

 

lolcow-girl
Γεια σας
ονομάζομαι Αθηνά Σκ. και είμαι 38 χρονών. Σπούδασα φιλολογία και οικονομικά. Στο οικογενειακό μηχανουργείο στην Αθήνα δούλευα τυπικά σαν λογίστρια, αλλά κυρίως ασχολήθηκα με τις μηχανές. Εκτός από αυτό το ψώνιο, είχα κι άλλο ένα : την Ικαρία, όπου τελικά εγκαταστάθηκα μόνιμα το 2014. Γνωρίζω πάρα πολύ κόσμο, όμως δεν κάνω εύκολα φίλους. Tους λίγους που έχω όμως, τους αγαπώ πάρα πολύ και σκίζομαι γι’ αυτούς. Ένας από τους λόγους που διατηρώ αυτό το μπλογκ είναι για να είμαι σε επαφή μαζίτους
.

____

Hello
my name is Athina Sk. and I am 38 y.o. I have studied litterature and economics. In the family turnery in Athens I worked as an accountant for appearances, because what I really liked is to do was to deal with the machines. Besides that, I had another kookiness : Ikaria island where I finally moved and settled almost permanently in 2014.
I know a lot of people, but I don’t make friends easily. The few ones I have though, I love them very much and I tear myself in pieces for them. One reason I keep this blog is to be in contact with them.

^^’
.

 


 

_________________________________________________________

Thursday November 17, 2016 – 01:15pm (EET)

 


9 Σχόλια on “About Agrimi”

  1. […] από την Ισπανία, η Νατάλια από τη Τσεχία, ο Φοίβος κι εγώ (to agrimi) από την Ελλάδα, και ο Δημήτρης ο ομαδάρχης, μόνιμο […]

    Αρέσει σε 8 άτομα

  2. Ο/Η angelosk λέει:
    .
    .
    .
    Your carousel is incredible!

    .

    carousel-4140

    .
    .
    🙂

    Αρέσει σε 9 άτομα

  3. Ο/Η Νίκος Αλμπανόπουλος λέει:
    .
    .
    Καλημέρα, δεν βλέπω μέιλ επικοινωνίας οπότε γράφω εδώ και μπορείτε βεβαίως αμέσως να διαγράψετε το ερώτημά μου, δεν είναι σχετικό. Θέλω να δημοσιεύσω ένα άρθρο για το φαινόμενο του αφρισμού στη θάλασσα του Αρμενιστή. Σε ποια ιστοσελίδα μου προτείνετε να το στείλω; Δεν τις γνωρίζω.
    Φιλικά,
    Νίκος

    .

    Αρέσει σε 1 άτομο

  4. Ο/Η Νίκος Αλμπανόπουλος λέει:
    .
    .
    Εννοώ βέβαια, ιστοσελίδα τοπικού ενδιαφέροντος, ικαριακή.

    .
    🙂

    Αρέσει σε 1 άτομο

  5. Ο/Η egotoagrimi λέει:
    .
    .
    Χαίρετε κύριε Αλμπανόπουλε
    Το ερώτημά σας είναι απολύτα σχετικό με το μπλογκ μου αφού αφιερώνω πολύ χώρο στα θέματα του περιβάλλοντος. Σας συνιστώ να στείλετε το άρθρο σας είτε στο περιοδικό «Ikariamag» http://www.ikariamag.gr/
    είτε στο περιοδικό της Ικαριακής Ραδιοφωνίας
    https://www.ikariaki.gr/
    Του πρώτου το mail είναι info@ikariamag.gr και του δεύτερου το mail είναι ikariakiradio@yahoo.gr

    Περιμένω με ανυπομονησία να διαβάσω το άρθρο σας!
    Νανά

    .

    Αρέσει σε 6 άτομα

  6. Ο/Η Νίκος Αλμπανόπουλος λέει:
    .
    .
    Στείλτε μου αν θέλετε ιδιωτικά το μέιλ σας, να σας το στείλω πριν το προωθήσω στην ιστοσελίδα. Μπορεί ως μόνιμη στο νησί να έχετε κάτι να επισημάνετε, κάτι που μου διαφεύγει.

    .

    Αρέσει σε 1 άτομο

  7. Ο/Η egotoagrimi λέει:
    .
    .
    Κύριε Αλμπανόπουλε με τιμά που ζητάτε τη γνώμη μου. Δυστυχώς έχω πολλή δουλειά αυτόν τον καιρό και δεν θα μπορέσω να σας βοηθήσω. Ούτε είμαι ειδική στη θαλάσσια βιολογία και το θέμα των ανθρώπινων αποβλήτων, αν κατάλαβα σωστά ότι σε αυτό αναφέρεστε με τον όρο «αφρισμός». Βλέποντας τις φωτογραφίες σας στο Φλικρ έχω αντιληφθεί ότι έχετε μία ιδιαίτερη σχέση με τον Αρμενιστή. Ακούω ότι εκεί συζητούν το πρόβλημα επί χρόνια, άρα υποθέτω ότι θα είσαστε περισσότερο ενημερωμένος απ’ ότι εγώ που μένω πολύ μακριά σε υψόμετρο.
    Θα σας παρακαλούσα να εμπιστευτείτε τόσο τις γνώσεις σας, όσο και τα δύο μέσα που σας πρότεινα. Σε γενικές γραμμές είναι αρκετά δημοκρατικά. Είμαι βέβαιη ότι οι απόψεις σας θα γίνουν σεβαστές και θα υπάρξει επoικοδομητικός διάλογος.
    Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας στο άτομό μου. Λυπάμαι που δεν έχω τη δυνατότητα να σας βοηθήσω.
    Καλή συνέχεια.
    Νανά

    .

    Αρέσει σε 6 άτομα

  8. Ο/Η Νίκος Αλμπανόπουλος λέει:
    .
    .
    Κανένα πρόβλημα, το έστειλα ήδη στο πρώτο προτεινόμενο Μέσο και θα δημοσιευθεί. Ευχαριστώ.

    .
    🙂

    Αρέσει σε 1 άτομο


Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.