Δεν τα μπορώ αυτά


.
.
https://i0.wp.com/1.bp.blogspot.com/_RdlZBk14ht4/TKLfXxMpVwI/AAAAAAAAAL8/U-xgCcGLK7o/S1600-R/%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82+%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%BF.bmp
.
.
.
.
Friday November 20, 2011
.
.
Previous post: Plungin’
.
.

5 Σχόλια on “Δεν τα μπορώ αυτά”

  1. Ο/Η angelosk λέει:

    Που το πέτυχες; Ούτε εγώ τα μπορώ αν και υπάρχουν παντού αυτά. Απλά δεν το περιμένει κανείς στην Ικαρία, έτσι; Και με τέτοια ρητορική!
    Ωστόσο, ξέρω αρκετούς που καλούνται και ασκούνται ως εθνοφύλακες οι οποίοι κάθε άλλο παρά τέτοια πράγματα (όσα γράφονται στη σελίδα), έχουν μέσα στο κεφάλι τους. Δεν ξέρω τι είναι αυτή η ακραία σελίδα και σε τι αποβλέπει. Ίσως έχει σχέση με τον φημολογούμενο αφοπλισμό των Εθνοφυλακών. Ίσως είναι μια «διαφήμιση του έργου τους» (Προστασία του Ικαριακού Ελληνισμού!!!) ώστε να μην καταργηθούν και στη Σάμο και στην Ικαρία.

    Αρέσει σε 7 άτομα

  2. Ο/Η Eleni λέει:

    Τι παραληρημα!! 😦 😦

    Αρέσει σε 6 άτομα

  3. Ο/Η egotoagrimi λέει:

    Δεν κολάει, ρε φίλε. Δεν το περιμένει κανείς να αναφέρεται η Ικαρία, πράγματι, νησί που απ όσο ξέρω έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από χωροφύλακες, σώματα τάξης, εμφύλιους, καταπίεση και διώξεις στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν. Ελπίζω κι εγώ η ιστοσελίδα να είναι έργο κάποιου απίθανου θερμοκέφαλου και του εύχομαι περαστικά.

    Αρέσει σε 6 άτομα

  4. Ο/Η Lambrini λέει:

    …ό,τι να ‘ναι!

    Μου αρέσει!

  5. Ο/Η egotoagrimi λέει:

    Μη στεναχωριέσαι αγαπούλα. Απλά νομίζω ότι έχουν μείνει πολύ πίσω και δεν έχουν πληροφορηθεί τις χαρές που προσφέρει το paintball!

    the Good , the Bad and the Ugly

    Αρέσει σε 7 άτομα


Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.