Volunteers trails Ikaria 22

Volunteers swimming in Selini, Ikaria
UPDATE
.
.
.
Αναγνώστες,
ήθελα να σας δείξω ένα παράδειγμα οργασμού εθελοντικής εργασίας (multi-project) στην Ικαρία. Εκτός από τον καθαρισμό και την εκβάθυνση της ορεινής λίμνης «Σελίνι» και την ασφάλιση του μονοπατιού που πηγαίνει εκεί από την «Εριφή», το multiproject περιλάμβανε και την επισκευή του αρχαίου μονοπατιού «Βρακάδες – Λαγκάδα». Αυτά έγιναν την επόμενη χρονιά μετά την επική κατασκευή πάλι από εθελοντές της διάσημης τεχνητής λίμνης στο «Φαράγγι της Χάλαρης». Κι εγώ (to agrimi) που βοήθησα ως scout αλλά και με ιδέες, υποστηρίζω και επικροτώ τα παιδιά της Κίνησης Πολιτών Ραχών Ικαρίας που χωρίς καμία βοήθεια από Δήμο, Περιφέρεια, Κυβέρνηση, μπόρεσε να τα κάνει όλα αυτά!

Όσα χρόνια κι αν περάσουν θα τα θυμόμαστε πάντα!
^^’

.
.
Ανασκόπηση:
.
Project Never neverland
Στη νότια πλευρά της κορυφογραμμής…

.


2 Σχόλια on “Volunteers trails Ikaria 22”

  1. Ο/Η Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Ικαρίας λέει:
    .
    .
    Καλή μας Νανά, ευχαριστούμε για την προσθήκη «update» από τη σελίδα μας στο facebook που γράφουμε για την ιστορία του σημείου και τη δουλειά που είχε γίνει εκεί. Χρειάζεται να τα ξέρει αυτά ο καινούριος κόσμος που ανεβαίνει στα βουνά μας.

    .

    .
    😀

    Μου αρέσει!

  2. Ο/Η egotoagrimi λέει:
    .
    .
    Οι ευχαριστίες είναι περιττές, παρακαλώ. Μου κάνει μεγάλη χαρά που πηγαίνει κόσμος τώρα αφού εγώ έχω να πάω εκεί πολλά χρόνια. Δεν μου άρεσε που η λίμνη και το φαράγγι ξαναγέμισα μπάζα αλλά τους πιο καινούριους δεν μάλλον δεν τους νοιάζει γιατί δεν ήξεραν πως ήταν πριν, οπότε εντάξει.

    .

    .

    .
    😉

    Μου αρέσει!


Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.